dimecres, 16 de setembre del 2009

'TANT DE BO FOSSIS AQUÍ', de FRANCESC MIRALLES


El títol és el mateix que el de la cançò de Pink Floyd: Wish You Were Here i, amb això, l'autor ja ens està indicant que la història té molt a veure amb la música. El protagonista, en un moment difícil d' una vida aparentment amb molt d'èxit, descobreix, en un disc que li han regalat a una jove cantant que sembla conèixer la seva vida al detall. Sorprès i decidit a desvetllar el misteri, marxa a Paris per a trobar l'autora de les cançons on s'expliquen els moments més decisius de la seva vida. Allà, el protagonista canviarà la seva manera de veure les coses i aprendrà que no tot el que sembla.

Tant de bo fossis aqui, és una història que es llegeix amb facilitat per la manera tan planera en que l'autor sap apropar-nos als personatges. Són les experiències universals en que tots ens podem reconèixer, amb l'afegit d'un misteri que demostra que el més senzill és el menys evident.

És una història d'amor però també de recerca i de creixement, no deixa de notar-se l'ofici de Miralles en el camp de l'autoajuda, un amor amb esperança que parteix del propi coneixement i de la experiència.

Si voleu llegir un altre comentari, en aquesta adreça el trobareu:

El Quadern d'Albert Calls

2 comentaris:

  1. Caram, quin ritme de lectura que portes !!!

    ResponElimina
  2. Doncs sí, estic aprofitant el temps i tenia molt de mono de tants anys de treballar en una llibreria i no poder llegir gaire.

    ResponElimina