dijous, 24 de març del 2011

LA 2ª TROBADA DE POETES DEL MARESME ACOSTA SIS VEUS DE LA POESIA COMARCAL DINS ‘ESPAIS DE POESIA’


El festival Espais de Poesia d’Alella torna un any més amb força, carregat d’activitats entre el 24 de març i el 3 d’abril. Hi destaca la 2ª Trobada de Poetes del Maresme, en la qual podrà escoltar-se un tast de l’obra de diversos poetes de la comarca.


El Centre Cultural de Can Lleonart acollirà el proper dissabte 2 d’abril a les sis de la tarda la segona edició de la Trobada de Poetes del Maresme. En aquesta convocatòria es comptarà amb la lectura de Laura Dalmau (el Masnou), Eduard Miró (Alella), Guillem Vallejo (el Masnou), Albert Calls (Cabrera de Mar), Anna Maluquer (Cabrera de Mar) i Jordi Bilbeny (Arenys de Mar).

Sis poetes maresmencs amb trajectòria consolidada i una manera diferent d’entendre la creació poètica, recitaran una mostra del seu treball.


Enguany seré l'encarregada de presentar l'acte.



2 comentaris:

  1. És elogiable aquest interès en la poesia que, per regla general, els periodistes culturals rebutgen amb persistència.
    En canvi, la poesia germina i floreix amb persistència, com es pot veure pel que anuncies al post.

    ResponElimina
  2. És cert, Olga, al Maresme hi ha una bona collita. De moment en portem dues, de trobades, però en podem fer moltes més i espero que així sigui.

    Gràcies pel teu comentari, ara vaig a penjar uns tastets de poemes d'aquests autors per anar fent boca.

    ResponElimina