dijous, 31 de desembre del 2009

L'ANY DE LA METAMORFOSI

L'any 2009 serà sempre el del canvi.

Després de gairebé 14 anys vam haver de tancar la nostra llibreria, un projecte en el que vam creure durant molt de temps, amb el que vam gaudir i patir, amb el que ens vam vincular i del que que vam fer el nostre sistema de vida. Sobretot jo.

Però les circumstàncies manen, i un ha de fer el que cal. Vaig haver de deixar enrera més d'una dècada d'hàbits, canviar l'entorn, canviar el ritme.

Vaig sorgir de la crisàlide com una Lady Godiva que es mostra al món, amb la diferència de que jo l'he descobert sense que ningú s'haguès de tancar a casa. Ara el meu projecte continua, sense la llibreria però amb els llibres.

Bon any a tothom!

9 comentaris:

  1. ... Sempre que veig una referència a Lady Godiva, em ve al cap Mirall trencat, una imatge en blanc i negre d'un retall vell de diari i una certesa silenciada... Continuar amb els llibres, encara que sigui sense llibreria, d'alguna manera és seguir fent allò que agrada i que realment omple: llegir i compartir la lectura... Molt bon any...

    ResponElimina
  2. mai se sap on et duran els anys. Si aquest t'ha dut per algun camí on puguis gaudir-ne ja és un bon any. Que el proper estigui ple de bons auguris :) Una abraçada i feliç any deu! :)

    ResponElimina
  3. ànims i endavant amb la metamorfosi! un plaer compartir complicitats i lectures. Bon 2010!

    Salutacions cordials.

    ResponElimina
  4. Ariadna: l'haig de llegir Mirall trencat, el tinc pendent encara. I tens raó, si vam obrir la llibreria és perquè els llibres són el nostre univers, no puc ni vull renunciar a això.

    Clidice: Certament i afegeixo el que diu un proverbi xinès que em va ajudar molt en aquells dies difícils: Val més fer-se enrera que perdre's pel camí.

    Llibreter: Moltes gràcies i et dic el mateix, tot i que les teves lecture són una mica complicades per a mi et segueixo amb interès. Tens el meu recolzament i la meva admiració.

    ResponElimina
  5. Sílvia els llibres i la lectura continuen formant part d'aquets univers que compartim. Endavant amb aquest 2010!

    ResponElimina
  6. I tant Fe, endavant! M'acabo de llegir Les germanes Grimes que em vas recomenar i m'ha entusiasmat. Gràcies!

    ResponElimina
  7. Hi ha anys que canvien les nostres vides.
    I com molt bé dius s'ha de lluitar perquè els nostres projectes segueixin endavant...siguin els llibres, la literatura o lluitar per seguir vivint amb el que ens omple cada dia.
    Et desitjo molta sort amb aquest que comencem.

    ResponElimina
  8. Et desitjo molta sort amb aquest any que comencem.

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies Gabriel, jo també espero que tinguis molta sort en aquest nou any. Abraçades.

    ResponElimina