divendres, 9 de juliol del 2010

AMB INTERNET (DE MOMENT)

Sembla que hem solucionat el tema però jo no hi confio gens. Tinc com una fatalitat amb internet i sovint em trobo amb problemes (no, no miro pàgines rares). He decidit limitar-me al blog, al correu i al facebook. D'altra banda, m'he adonat que quan no tenia connexió tenia més temps i això és important.

M'estic llegint un llibre que és la lectura triada per la tertúlia de la biblioteca Ilturo i tan bon punt l'acabi en faré una resenya.

Bon estiu i a gaudir d'aquest temps meravellós.

7 comentaris:

  1. no només va bé, sinó que és gairebé "obligatori" fer una parada :) però no ens abandonis del tot eh! :)

    ResponElimina
  2. Sí que va bé fer una parada, com diu Clídice, però que sigui voluntària, no perquè la màquina ens deixi llençats al camí. Fa molta ràbia.
    Des de Mont-ral i amb la lentitud imposada per la precarietat de la connexió, vaig visitant els blogs de les persones amigues.
    Que tinguis un bell estiu, com deia Pavese.

    ResponElimina
  3. Clidice, com sempre, tens raó, gràcies pels ànims.

    Olga, sí que fa ràbia i perds molt de temps intentant solucionar-ho. Pel que fa a l'estiu, a mi m'han semblat breus, com deia Valerià Pujol, tammateix moltes gràcies i et desitjo el mateix (tot i que pels teus commentaris i fotos veig que ja n'és de bell, el teu estiu)

    Espolsada, moltes gràcies i espero que tu també el tinguis, que ja sé que no t'agrada la calor però pensa que en un parell de mesos ja tornarà a refrescar.

    ResponElimina
  4. És veritat que sense Internet, tenim més temps, però també és veritat que ens manca la companyia de les persones que ens arriba pel cel pel mar... Et desitjo una bona lectura i un millor temps d'estiu...

    Una abrçada des del far.
    onatge

    ResponElimina
  5. Esperem, amb ganes, la ressenya, Sílvia!

    ResponElimina
  6. Onatge, moltes gràcies pels teus bons desitjos ens trobem ben aviat.

    Mireia, ja queda menys, és que estic fent moltes altres coses però ja l'acabo, ja.

    ResponElimina