dimarts, 9 de novembre del 2010

UN NOU COMENÇAMENT PER AL KLAUS


El Klaus és un cadell mestís de pastor alemany. La seva història és un clar desafiament a l'asseveració que la sort es crea, a no ser que això només es refereix als humans. Perquè es fa difícil pensar que aquest cadell sigui responsable que algú li trenqués les potes del darrera, abans de llençar-lo per la tanca del refugi de la Protectora de Mataró. A mi em sembla més un cas de fatalitat.

Tanmateix, si els humans tenim aquesta capacitat de modificar la sort el Klaus és, sens dubte, dels qui més mereixen beneficiar-se. Porta més de dos mesos immobilitzat i dues intervencions molt serioses. Finalment ha aconseguit alliberrar-se de l'aparell que li ha ajudat a soldar els ossos, però la musculatura li ha quedat atrofiada i necessita una llarga recuperació. Afortunadament és jove, això dóna esperances que pugui recuperar-se de les lesions que li van provocar i tornar al punt de partida, aquell en que el Klaus neix sa i amb un llarg camí per recórrer sense dolors ni aparells.

Si podem canviar la sort del Klaus i fer que rebi el que li va prendre la fatalitat, només hem d'adreçar-nos aquí: El Refugi de Mataró o aquí: Societat Protectora d'Animals de Mataró.

4 comentaris:

  1. Jo també, Rosa Isabel, em sap molt greu el que li ha passat i el que ha hagut de patir. A veure si troba una bona família.

    ResponElimina
  2. Esperem que trobeu una família ben aviat... Com es pot ser tan salvatge...

    ResponElimina
  3. En Klaus ha estat adoptat durant la passada edició d'Animaladda. Fins i tot va sortir al telenotícies! però no sé com es penja l'enllaç. És aquesta adreça: http://www.tv3.cat/videos/3225990 o buscant per: Adopta'ls a Animalada.

    ResponElimina