dimarts, 6 de desembre del 2011

PRESENTACIÓ DE LLIBRES I ACTUACIÓ DEL GRUP NIKOSIA A LA BIBLIOTECA DE CABRERA DE MAR

Els escriptors Rocio Carmona i Francesc Miralles seràn a la biblioteca Ilturo (Cabrera de Mar), amb la seva banda de música, Nikosia, el proper divendres 16 de desembre a les vuit del vespre.

Els dos autors participaran d'un doble acte que consitirà en la presentació de les seves obres literàries, seguida d'un concert a càrrec del seu grup.

L’escriptora de Mataró, Care Santos, presentarà la novel·la juvenil La gramàtica de l’amor, escrita per la vocalista, Rocio Carmona, mentre que jo faré el mateix amb la bilogia Retrum, del líder de la banda, Francesc Miralles.

Podeu llegir una sinòpsi del llibre de Rocio Carmona aquí: La gramàtica de l'amor.

La pàgina web del llibre de Miralles és: Retrum i les sinòpsis dels dos volums les podeu llegir aquí: Retrum 1 i Retrum 2.

I per a que feu un tast de la música de Nikosia, us deixo la cançò Mandy Moon.


2 comentaris:

  1. Silvia hola, com estàs? Soc M. Rosa Ribas i buscant-te a tu he trobat "la veu del roure" que penso lleguir ben aviat.
    Volia comentar-te que al final no ens vam connectar amb el grup de dones de Cabrera per concretar les data de la xerrada. Saps si els segueix interessant?. Si és així i en pots enviar alguna adreça, t'ho agrairia.
    el meu email és: mrribas@webgroga.com

    Una abraçada
    M. Rosa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola M.Rosa, l'altre dia pensava en tu perquè les de l'associació m'havien dit de fer la teva conferència a començaments de desembre i al final no es va fer. Em va estranyar perquè em van dir que els interessava molt. Jo avui les veuré i els hi comentaré. Prenc nota del teu correu i et dic alguna cosa.

      Abraçades i bon any!

      Elimina