diumenge, 19 de maig del 2013

ENTREVISTA A TRINI TINTURÉ


Fa un parell de mesos vaig anar a visitar a la dibuixant de còmic i il·lustradora Trini Tinturé i vaig aprofitar per fer-li una entrevista que acaba de publicar la revista digital Respostes. Aquest espai web vol difondre idees i pensaments que convidin a la reflexió a través d'articles,  reportatges, entrevistes i tota mena d'escrits d'indagació sobre els diversos àmbits de la cultura i del pensament.

Com a persona creativa, amb una extensa trajectòria i una gran experiència vital, Trini Tinturé ha aportat la seva veu en aquesta conversa que he transcrit intentant ser fidel a tot el que ens va transmetre, a les meves acompanyats i a mi mateixa. El naixement de la seva vocació artística, els anys d'aprenentatge, les primeres feines, l'evolució del còmic al llarg dels anys... són alguns dels temes que apareixen a l'entrevista.

Encapçalo aquestes paraules amb una fotografia del faristol que menciono al primer paràgraf.

Entrevista a Trini Tinturé a 'Respostes'


1 comentari:

  1. estupenda entrevista, silvia. gracias de nuevo por vuestro trabajo. en el bruguelandia de trini, que es de hace treinta años, venía una autobiografía suya en la que ya mostraba esa fuerte personalidad y esa ironía suya tan particular para contar las cosas.
    besos

    ResponElimina